Wsparcie klienta

Porady - Projektowanie kuchni

Określenie potrzeb i funkcji

Aby kuchnia stała się miejscem, gdzie wykonywanie codziennych czynności jest przyjemnością, a nie przykrym obowiązkiem należy zwrócić uwagę na potrzeby i nawyki jej użytkowników:

  • Jak często robione są zakupy, w związku z tym jak dużą wybrać lodówkę oraz ile miejsca przeznaczyć na zapasy
  • Jakie sprzęty będą używane – konieczne jest wyznaczenie punktów świetlnych oraz miejsc na gniazdka i włączniki
  • Jaki styl życia prowadzi użytkownik i jakie ma zwyczaje związane z gotowaniem – to determinuje ilość miejsca niezbędnego do przygotowania posiłków oraz wybór płyty, piekarnika etc.
  • Ilość przechowywanych produktów w kuchni
  • Czy kuchnia ma służyć wyłącznie do przygotowania posiłków, czy również ma służyć jako jadalnia czy miejsce spotkań

Porozmawiaj z projektantem
22 33 11 764

Poniedziałek - sobota w godz. 10:00-21:00

Niedziela w godz. 10:00-18:00

Pytania dotyczące użytkowania
i serwisu produktów WFM KUCHNIE
68 347 56 38

Poniedziałek - piątek w godz. 8:00-16:00

Opłata za połączenie zgodna ze stawką przewidzianą przez operatora wg aktualnego cennika

Zapisz swoją wycenę

Po zapisaniu będzie ona dostępna w Moje Konto > Zapisane wyceny

Zapisano
Błąd

Nie zapisałeś wyceny!

Wylogowanie się spowoduje, że dane zostaną utracone.

Zapisz wycenę Wyloguj bez zapisywania