Customer Support

Tips – Kitchen design

Identify needs and functions

To kitchen has become a place where daily activities is a pleasure, not a chore should pay attention to the needs and habits of its users

  • How often are done shopping, therefore, as a large fridge and choose how much space to allocate to stocks
  • What equipment will be used - it is necessary to designate points of light, and seats on the plugs and switches
  • What style of life leads you, and what is cooking habits - this determines the amount of space needed to prepare meals and a selection of plates, oven etc.
  • Number stored in the kitchen
  • Is the kitchen is designed solely to prepare mealsand also to serve as a dining room or meeting place
Porozmawiaj z projektantem
22 33 11 764

Poniedziałek - sobota w godz. 10:00-21:00

Niedziela w godz. 10:00-18:00

Pytania dotyczące użytkowania
i serwisu produktów WFM KUCHNIE
68 347 56 38

Poniedziałek - piątek w godz. 8:00-16:00

Opłata za połączenie zgodna ze stawką przewidzianą przez operatora wg aktualnego cennika

Save your valuation

Once saved, it will be available in the My Account > Saved valuations

Saved
Error

Not saved valuations!

Signing out will that data will be lost.

Save valuation Log out without saving